Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms


På bussen hem
efter lång dag i skolan
Huvudvärk och stress
är så trött på att känna
press

Det vibrerar i väskan
sms från dig
fånigt leende sprider sig
pirret kommer
lyckan
likaså




Fri vers av Tussilago
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-18 17:25



Bookmark and Share


    carimba
de är liksom vår tids rosor, de där sms:en och de pirrar påtagligt
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago