Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A-barn




mamma älskar A-barn

hon matar A-barn med blodpudding klockan 7 på morgonen

sen blir det Nyponsoppa

sen blir det gröt

sen blir det pannkakor och mjölk

sen stirrar hon på varje tugga

och sen kräks barnet

mamman vill strypa sitt A-barn

nu gör det ont i barnets mage

tårarna bränner bakom ögonlocket

hon faller ihop på badrumsgolvet

degraderad till ett B-barn.








Fri vers av yvette jonson
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-09-20 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yvette jonson