Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till saken hör måhända att dagbok, så som vi oftast uppfattar tecknandet av en sådan dag-för-dag-daterande tingest, har jag egentligen aldrig fört


DB3 409 Vitt hjärta










Ååååh, dagbok
min allra käraste vän

en stor kram till just dig
av hela
ditt pappersvita hjärta




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-09-20 10:33



Bookmark and Share


  aftermath
håll i den hårt!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP