Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioti

Tanken gick vilse och förståndet

flög iväg

Svaren rymde ifrån min mun

Och den, den spydde idioti




Fri vers av Mac
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 10:44



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
vad snyggt skrivet skulle jag säga.
klockrena ord!
2008-03-15

  R-M
Gud va bra skrivet!
Vem har int känn så?
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid