Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005.04.13


De har lärt sig att blunda

De har lärt sig att blunda
med vidöppna ögon
när de valde att tiga
om skrikande orättvisor.

De har lärt sig att fly
sitt mänskliga ansvar,
låtsas som om ingenting
medan världen förblöder

lever de oberörda
i kall medbrottslig
L I K G I L T I G H E T




Fri vers av SerenitySearch
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-04-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SerenitySearch