Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingentinget

Det finns en obesvarad dröm

Jag vill bli Ingentinget i en saga
Jag vill flyga någon annan stans

Jag är ovanför himlen
men inte riktigt i rymden
Allting tappar sin form
Forma om mig som du ville

Du sa ju att jag skulle ändra allt
men jag ändrar aldrig drömmar

Min dröm är att vara ingen
och att vara ingenstans




Fri vers av Evscore
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-09-20 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evscore