Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

orville nash sa "the best damn beer i´ve ever had!"

'hick'

och några andra sköna grabbar




got that montana walking

 

 

 

 

 

-please mr nash, could you do that montana walking blues

-i am sorry, the boys in the band can´t do that song

 

 

den sibiriska lärken mot

 

en lång sovande drakrygg - en jeepgrön - en grand cherokee

ungefär

iögonfallande iallafall när

 

(kamerakillen i helikoptern i dallasvinjetten

gör en svepning över the rockys digra 'spruce & larch-bestånd')

 

hur den sibiriska lärken

singlar sitt saffran i undervegetationen

i spåren av hovarna som ligger kvar efter

- the riders - blir tysta semskinnsgula blanka bågar

 

nästan ingenting hörs

utom just ett gäng bågar som cirklar uppför

serpentinen - de reser

 

alltid rätt lätt packade




Fri vers av wayward - taiga
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 00:15



Bookmark and Share


  wayward - taiga
satu - var lugn - håller med om att en juste freudiansk inläsning är sannare än en innehållaslös! jag tycker, en riktig `skitdikt´, fick en ny tokskön innebörd! :D (det är alltså helt ok att läsa min poesi lite hur man vill, varsågoda, lärken/ lärkan.. läs med fantasi och vässa sinnena, alfabetet e ju inte statiskt) -det ända lite halvtråkiga med den här dikten var att jag försökte skoja med hojkillarna i slutet, men det verkar inte någon ända människa tycka e kul..


:L suck, jag e helt förbi
2007-09-21

  Smultris
du har ett alltid lika målande språk i din poesi... man förs långt bortom dessa vidder av dina ord...

\"den sibiriska lärken mot\"

\"serpentinen - de reser \"

Underbara formuleringar.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga