Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jadu....lite rolig kanske...???


Gissa vad....

Mitt i mellan dom där två som är lite för feta,
sitter den där som man levt med i hela sitt liv.

En sak som var helt oskyldig och ovetande,
om vad som komma skulle.

Och sedan förvandlades den till en levande
Kukätare!




Fri vers av Katrin
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-04-18 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin