Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jahapp....förr i tiden var det nog jag....


Katrin snårig och fin...

Det klickar i porthelvetet
och sen i min dörr

Plötsligt står den där vilda personen
rakt framför mig

Han våldtar mina stämband
med sina ögon

Han knullar sig rakt in i mitt hjärta
han petar sig fram i mig

Mitt inre rullar ihop sig till en boll
det går för mig

Minst arton gånger
fast han fortfarande står kvar i dörren...




Fri vers av Katrin
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-18 21:33



Bookmark and Share


  stig wikman
HA HA .
Very fun , Katrin.
Din humor är lika
underbar som
du själv.
LOVE AGAIN.
2013-06-16

    akarlsson
Här har du fått till det. Bra
2005-12-08

  MariaLindgren
jag förstår vad du menar!
2005-12-08

  MariaLindgren
jag förstår vad du menar!
2005-12-08

    Yfemia
Sensuell text med stark färg och hetta.
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin