Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakprov på kärlek...

Dina läppar är dom vackraste jag sett,
Dina ögon glittrar av liv
Du är den som jag skulle göra allt för
Du är den vackraste jag mött,
Allt på hela din kropp är så sött
Tänk att få dina läppar smaka
Du är så stabil så lugn
inte falsk som dom andra.




Fri vers av Katrin
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-04-18 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin