Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är jag i ett nötskal!!!!


Skogsfrun...

När jag vaknade i morse tänkte jag;
jag är nog ett troll
ingen modekoll
håret står i alla väder
och vad fan är det för jävla kläder
inåt pekar fötterna
kanske sitter i rötterna
det enda jag saknar är en svans
och lite lortglans.




Fri vers av Katrin
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-04-18 21:42



Bookmark and Share


  MariaLindgren
Hahaha....du är inte klok!!!Tack och lov!!! Jag kan se dej på morgonen!!!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin