Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur det är att ha en muskelsjukdom.


Det bor ett monster i min kropp



Det bor ett monster i min kropp och
det har snart ätit upp hela mig

monstret bor i min
mage i mina
handleder i mina
knän i min
andningsmuskulatur och

monstret har snart ätit upp
all min ork




Fri vers av temuggen
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 20:03



Bookmark and Share


    eventualiteter
åh. du är så bra och jag evt inte vad jag ska säga.
kramar på dig iallafall<3
2007-09-22

  systra
lider med dig...Du har en kropp som äts upp..jag har en själ som slits itu.. Grattis till dom som inte har något...
*kramar om*
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen