Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag går på gatan. av david gunnarsson


När jag går på gatan.

När jag går på gatan så ser jag dig.
Du är vacker som en sol.
Du bara går där med ditt vackra leende.
Du får mig att leva om.
Du får mig se upp till ett nytt liv.
Jag ser ingen annan bara dig.
Du såg mig men fortsatte gå.
Du krossade mitt hjärta.




Fri vers av david.gunnarsson
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-09-21 22:10



Bookmark and Share


  anita VIP
Ja så kan det kännas när någon krossar ens hjärta.
Mycket bra dikt.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

david.gunnarsson