Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer aldrig åter

En lycklig saga som plötsligt försvinner
Ett hastigt farväl och tårar som rinner
Munnen skrattar men hjärtat gråter
Han som gick kommer aldrig åter




Fri vers av kill_me
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-09-22 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kill_me