Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart?

När han tog sitt första steg, vart var du då?...
När han blir äldre, och alla frågor kommer...
Vad ska jag svara då ?...
Kommer ihåg, när du sa till honom - Pappa, tar alltid emot dej och jag älskar dej...
Men svara på min fråga, hur ska någon som fallit ta emot någon annan?
Och hur kan någon, som inte fått veta vad kärlek är, kunna älska?
Det spelar ingen roll, för jag står här...
Jag har alltid stått här, och kommer alltid att göra det...





Övriga genrer av Catch
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-09-22 20:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
frågor som ställer frågor... en berörande text... ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Catch