Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"bara ord\"..fortfarande ingen sortering osv..


Jag älskar

Jag älskar när du på morgon ropar, -Mamma? Mamma?
Jag älskar när du tar min hand på det speciella sättet, när du inte riktigt vågar
Jag älskar när du skriker i trappuppgången och skrattar till ditt bus
Jag älskar när du öppnar dörren när du inte riktigt vill sova
Jag älskar när du hoppar i sängen, trots att du vet att du får inte
Jag älskar när du öppnar kylskåpet och säger - Mamma, Kaka, en..trots att jag har förklarat att kakorna är i andra skåpet

Du är mitt kött och blod..
Du är mitt allt..
Man kan aldrig beskriva kärleken till sitt barn, eller vad som händer när
man får dom..
Jag kommer alltid ge dej allt, alltid ge hundra %...
Det är tack vare dej jag finns och andas
Det är tack vare dej jag fick en andra chans




Övriga genrer av Catch
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 19:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert skrivet...en moders kärlek som berör mej som läsare...
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Catch