Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans




Mina kramar

sliter ut andra


i sin längtan


efter dig




Fri vers av Plumflower
Läst 707 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-23 03:00



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Den här fångade mig, desperationen efter att byta ut och glömma, så bra skrivet!
2007-10-03

    EMITSTI
Får en att fundera på om kramar kan slitas ut? Tänkvärd dikt fylld med längtan.
2007-09-23

  Mögelhud
Du skriver enkelt och gripande.
Den här var stark rakt igenom.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower