Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgivna fingertoppar


blinda fingrar

trevar sakta

över ett brännande bröst


slät hud

ger tröst

åt uppgivna

fingertoppar


förhoppning

dör sakta ut


när kalla blickar möts




Fri vers av Plumflower
Läst 805 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower