Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[åter- i sammanhanget]


inte utan att man

 

 

 

 

 

 

uthus vint omsvept

väder och vindkysst - gavel och kind




Fri vers av wayward - taiga
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-23 07:55



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Uppskattar verkligen den oavslutade titeln, vint-vind-kind och hur kropp förs samman med ting (hus).
2007-09-25

  Nina V A
känns verkligen som om man blivit nedsläppt i utmarken, kysst av väder och vind som stryker just runt omkring
2007-09-24

  Per Rydberg
En härlig vind som sveper mig till läsning!
2007-09-24

  Antropofagen
Fria vidder och alldeles lagom associerat.
2007-09-23

  Ronny Berk
för utom hus bruk av man... eller av vind...
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga