Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!

Känslan i magtrakten växer sig obehaglig
När den utan liv mister det där sista
Det som fanns

Det är underligt när det är borta och man står
Ensam

Utan något att klänga sig fast runt
Som i en storm där den räddande lyktstolpen
Blir en sträng av gummi som hårdnar, brister

Du är ensam nu
Men det kanske bara är tillfälligt




Fri vers av Jackass
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 12:21



Bookmark and Share


  Ezo
Starkt och vemodigt...att vara ensam kan ibland gör allt för ont..en vän sade en gång: har man djup. kan man känna sig ensam oavsett hur många än som älskar en. Bra skrivet!
2007-09-23

  Annicka
Me like.
2007-09-23

  Josef Ahl
Prinsligt !
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jackass
Jackass