Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din födelsedag


På din 18-årsdag blev du vuxen till åldern
men var fortfarande ett barn

På 19-årsdagen fick du den första bilen
var du på väg att bli stor nu?

På din 20-årsdag fick du en ny mountainbike
och nej, du var inte vuxen än
Som den vilda buspojke du var
bröt du båda armar och ben
när du i skogen flög fram

Nu adderas ingen siffra till din ålder
den står för alltid still
Allt känns som en ändlös sorg
Det finns inget att fira
kan bara sörja och konstatera
att du inte överlevde länge nog
att få fira den

Din tjugoandra födelsedag




Fri vers av Tussilago
Läst 1944 gånger
Publicerad 2005-04-19 17:51



Bookmark and Share


  Fredrik82
Du berättar ut din sorg otroligt bra, men människan lever som sagt alltid ett fortsatt liv inom dig och andra
2005-04-24

    ej medlem längre
sorgen förmedlar du bra..
2005-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tussilago