Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven i Stockholm


Hjärtats översittare

En plats bortom parkens mitt
Mamma mamma köper inte längre jackan
Det var årets första snötäcke
Precis över nollan
Bredvid nollan
Under nollan
Som ett kallt handslag
Så smälte snön i min hand
Det värker
När hjärtat har en översittare




Fri vers av Robert Bobbby Eriksson
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Bobbby Eriksson