Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ondskefull

Du kom till mig i en dröm
(at least it felt like one)
och jag fastnade för dig
(like a horrible summer night dream)
Jag kramade dig innan du gick
(at least, i wanted to)
och du gick med ett leénde
(because you knew, that you left me with a mark)




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 21:01



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Håller med issand ! :) åxå bra! :)
2007-09-23

    Issand.
snyggt blandat svenska och engelska
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S