Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror jag


Den gick av

Skör kärlek
hänger på en tråd
som du tyvär snubla på
när du gick över gatan.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 21:04



Bookmark and Share


  Just Emotions
hihi kort å finurlig!!! gillar sånt :)
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S