Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värsta morgonen, värsta vintern - allt är kört


Måndagsmorgon

Kylan tränger närmare
smiter kring knuten
drar i väggarna
och når benmärgen

Telefonen är död
frysen strejkar
diskmaskinen är sönder
bensinen slut

Lönestopp
stor efterskatt
svångremspolitik
nya momspålagor

Plånboken är tom

Måndagsmorgon
två mil till jobbet
Snöstorm!




Fri vers av Ken-ett
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-09-24 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken-ett
Ken-ett

Mina favoriter
Kära farmor