Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
, det är allt


Kommatecken

Kommatecken
på tomrad
inget före
inget efter
utan punkt

Det är allt
och inget
när förrådet
lyser tomt
utan ord

Min skriftliga
aftonbön
för Gud vet
vad jag behöver




Fri vers av Ken-ett
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-09-24 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken-ett
Ken-ett

Mina favoriter
Kära farmor