Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten funderar kring för- och nackdelar med kloning


Kloning



Du växer upp med lärdommen att du är unik
Att du är speciell och att ingen är som du.
Att du ska vara stolt över dig själv
vara dig själv
för att det bara är du som kan vara det..

Så en dag,
möter du någon.
Som ser exakt ut som du,
beter sig som du
låter som du
och tänker som du..

och så får du veta
att det är du som är kopian..




Övriga genrer av dofta
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-19 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har tänkt likadant! såg nån film en gång som handlade om kloning eller nåt.. tänk att vakna upp o vara en kopia.. fy fan!!! nä slopa kloningsforskningen!!

du är en duktig skrivare ska du veta!!

//patriq... igen
2005-05-04

  Morvern
wow!
2005-04-25

    carimba
vilken mardröm. Gillar den här trots mardrömsscenariot
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta