Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir bra


jag sväljer taggtråd
och viskar in i mörker
att jag mår bra

jag filar naglarna mot sandpapper
biter mig i kinden
och rör vid något osynligt
det kommer bli bra

och dansar i tystnad
rider med vågen
och traskar ensam på en lång väg

jag kastas mellan drömmar
slits ut mot vita papper
skär mig mot min bakgrund
och väntar

det kommer bli bra

och jag glömmer minnen
tänker förbjudna tankar
och backar vid stupet.
allt kommer lösa sig

jag klättrar neråt
fiskar efter glädje i fel hål
och går vilse
på de enklaste stigarna

jag torkar ut mina handfator
river mig själv med nariga fingrar
känner smaken av aska i munnen

jag leker på motorvägen
tränger undan lådor från igår
sparar på onödiga kvitton
och önskar

att det någon gång
ska bli bra




Fri vers av dofta
Läst 548 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta