Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en till pärla, tack.

svinen grät högre än 160 Db den natten
hur man än försökte gick det inte att somna

det var som nerpitchade barnskrik körda igenom prototypen för den första vocodern

med andra ord, det lät lika hemskt som att bli skjuten i huvudet.

till sist somnade jag ändå

det var när suggorna kom och gned sig mot galten Malte


det lät skönt.




Fri vers av the610
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-09-24 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the610
the610