Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morfar

då står det klart.


det blir min morfar.


min morfar.


ja, han blir den första jag känner


som liksom dör.




Fri vers av the610
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 17:27



Bookmark and Share


    Solros
Berörd.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

the610
the610