Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskapen som försvan


Vänskap


Vänskap var inget för mej

Min vän försvan

Och hon kom ej tillbaka

Var tog du vägen

Var finns du som var en så fin vän

Någonstans finns du

Mitt rop på hjälp hörs inte längre när inte du är med

Du var det finast som jag hade

Vi talade samma språk

Varför gick du Varför

Kom tillbaka är du snäll




Fri vers av liden
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-09-24 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liden