Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ter sig världen

Genom ett tågfönster
strimmigt av kondens
kan världen plötsligt bli en annan

där en pinsam tonårsfar
med ens blir diskret
lämnar dottern ifred på perrongen
tätt omfamnad av sin älskade

Denne älskade
som nyss var en finnig kalv
står säkert på asfalten
och lyser ung, okuvlig kraft

Så vacker ter sig världen
där lyckan drar förbi




Fri vers av Lisa
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa