Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passioner som återvinns

 

 

naivt

 

läppjar deras former

med blicken

 

fast

i barnsligt

fascination

för själar

av socker

 

samspelar

som lakrits

utan tanke

på konsekvensen

 

samlar

under locket

på demoner

 

passioner

som återvinns

i pappersstadens

solkande nattljus

 

du är bara

ännu en

att trycka ner i lådan




Fri vers av Plumflower
Läst 751 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 01:33



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ojojoj, så snyggt stilat att jag blir helt svald i lådan,
Återvinn ej alltså, håller med, och märker orden i pannan.
Jättesnyggt verkligen, slut på lovord nu! :)
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower