Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rum där lyckan borde finnas


Inom mig finns ett svart rum
Dit endast jag har nyckel
Mitt eget
Min plats
Varje gång jag går in dit med en hov
För att samla alla glada tankar
Lyckas alltid det mörka
Hemliga
Djupa
Följa med ut, rusar runt i mina ådror,
Färgar blodet, allting svart, mörkt
Ju mer jag försöker låta blodet lämna min kropp
Ilar det fortare, sätter sig i
Mitt hjärta
Min själ

Världen dränks i ett helvetes mörker
Där lever jag
Där lider jag
Här kommer jag att dö




Fri vers av Ecila
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila