Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brud

Kanske är du den
som var utsedd -
långt innan jag blev till
fann vi vägarna
till varandra.




Fri vers av meirah
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meirah