Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
töntiga ord om pojken som får mig att känna på ett speciell sätt


Den speciella

just dina ord betyder mer
plötsligt bleknar allt annat

dina läppar har aldrig ens nuddat mina
ändå vet jag att det kommer bli så perfekt

ingen annan har någonsin hållt min hand som du
jag kan känna din kärlek genom endast din blick

jag kan inte minnas när du fastnade hos mig
men det måste varit allra första gången jag såg dig

milen är många och vi är långt ifrån varandra
ändå tycks det vi har bara bli allt starkare

så en vacker dag, som den vi träffades på
det är då det blir du och jag på riktigt




Fri vers av Catastrophic
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catastrophic
Catastrophic