Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Nr 369?

.... 

- NR 369?!

- Va? Ja! Det är jag. 




Månen plirade närsynt

 

 

 

månen fastslog

att jag skulle leva ett år till

 

hon plirade närgånget

och signerade formuläret

 

min officiella ansökan

om lycka




Fri vers av Plumflower
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-26 16:43



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oho visa mig vägen till månen, klurig text, klart underbar!
2007-09-26

    ej medlem längre
Härlig läsning!!:)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower