Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söt som en sockerbit i en sockervaddsrulle i en hink av socker i ett hav av socker. Till min socker bit !!! BFF


söt som socker

du är min lilla sockerbit
min lilla söta vän
söt som socker
socker och godis

du ger mej liksom en socker kick
en kick som gör att allt blir bra
och jag vill bara ha mer
mer av dej, mer av det söta

du är ju min socker söta vän
men vad skulle jag göra utan dej
få socker brist och dö
jag är ju ingenting utan dej

om du inte finns så...
inget bra med livet
inget mera kramandes
inget att drömma om

jag ser ditt ansikte
jag ser dina blå ögon
jag ser hur du ler mot mej
nu mår jag bäst

när jag ramlat från toppen
och bara faller
då är det lungt jag vet,...
jag vet att du fångar mej

jag vet att jag kan lita på dej
du är ju min bästa vän
söt som socker
och det bästa som finns

det som gör att båda mina fötter är kvar
kvar på marken
du är bäst
min söta bästa vän




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 19:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag tycker du skall sockra de fem sista styckena också
med ordet socker, det är lite kul när du använder det så mycket,
annars avtog slutet lite från min sida
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad