Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mella, min älskade Bästis, Dig kommer jag ALDRIG lämna!<3


Du betyder...

\"Tänker hela tiden och varje dag,
Då vi två träffades du och jag.
Det tog några dagar,
Innan du mig vågade krama.
Sedan efter alla dessa tider,
Så är det du som förblir min bästis LIVET UT..\"




Fri vers av Rickardsflikka
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-09-27 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickardsflikka