Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du visar inte ditt jag, du är inte ditt jag, du är förändrad


Du är förstörd

Månen lyser starkt ikväll,
den lyser upp mitt gråtande ansikte.
Mina tårar rinner för dig ikväll,
du, ditt alterego.
Mina tårar rinner för månen ikväll,
så du kan se dom,
när du ser den.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-09-27 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S