Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I flera lager. UH! Ångest. Bitterhet. Misantrop.


Massa

Det var mitt blod som färgade dina skor.
Adjö!
\"Vi ses väl imorgon?\"
Tystnad.
Det kan väl iallafall komma ett svar när jag avslutar min mening,
eller behöver du ett par dagar på dig att tänka?
Ett Adjö, det är väl inte så svårt?




Fri vers av Jackass
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 22:21



Bookmark and Share


  Ezo
eller hur :) Ibland är allt bättre än tystnaden. men man måste också lära sig höra tystnaden, som de äldre säger!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jackass
Jackass