Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tourette



Din jävla hora
min stora kärlek, älska
mig för den jag är





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 18:18



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
rätt rätt du sprätt
inte så lätt
med tourettes...
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP