Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du?

Du är den enda lilla biten
som saknas för att göra mig lycklig,
var är du?




Övriga genrer av Sarah Collin
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 16:44



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Jag menar bara att det kanske kunde vara väsentligt att ställa en sådan fråga. Det handlar ju inte endast om en geografisk plats.
Ingvar
2007-09-29

    ingvar VIP
En liten försynt fråga, men så oerhört väsentlig!
Ingvar
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Collin