Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar!

Jag letar under sängen..
men inget hittar jag,
Jag letar i skolan,
men finner dig inte,
jag letar överallt men kan dock inte hitta dig.
Vart är den sanna kärleken?
Var är du som jag ska leva med?
Var är du som jag ska vara lycklig med?
Var är du som får mitt hjärta att banka,
som gör mig så varm så fort någon nämner ditt namn,
jag letar men finner dig inte någonstans.




Övriga genrer av Sarah Collin
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-10-01 23:04



Bookmark and Share


  Scar
Jag är precis här =)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Collin