Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samhällsbruset

 

 

Någonstans där inne

 

I samhällsbruset hörs

 

Ett leende




Bunden vers (Haiku) av Plumflower
Läst 735 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-29 18:25



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
gillart skarpt!
2007-09-29

    Amoreboy
jaså!!!så gåtfullt...bra skrivet
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower