Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar du

Smärta

kamp

ångest



kritik

kärlek

rus

 

rysningar

skratt

 

eufori

förlust

strävan

 

drömmar

makt

måsten

 

vågar du

det farligaste av allt

 

vågar du 

leva?

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 01:08



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hell yes, bugar mig åt ditt håll, våga våga.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower