Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar över svenska flörtingstrategier i nattlivets evighetsspel


I jakt på ömhet

 

 

 

 

Se oberörd ut

vara kräsen


svalhet

 

titta förstrött på naglarna

skratta

i en Julia Roberts-spacklad vinkel

 

verka lyckad

 

gå mycket snabbt

se upptagen ut

skriva viktiga saker

sms:a stressat

 

låtsas

som ingenting

 

allt

 

 

för lite ömhet

att fylla

 

 

 

tomrummet

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 913 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower