Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för alla svordomar. men vissa saker.


Hjärtan begravda i moll


Fan också
fan
ni var vänner ju

och nu kastar ni
sönder hela
jävla
lägenheten hela
jävla
varandra

hela jävla mig och ni

misshandlar till
skilsmässa ni
misshandlar
hysteri ni

misshandlar misshandlar misshandlar och
det är egentligen allt
som ni gör och

jag hörde nåt om
en
taskig barndom och
fan att jag är precis lika

och fan också för
ena sekunden vin
och dans och
snart händer det,
snart krasar det,
snart exploderar det


och sen hårsmådda
poliser som
sett för många
rödgråtna
barnfamiljer,

för många tankar om att
någon har
bitit för hårt i
kärnfamiljen och

det är så många som
tittar bort och

fan att ensamheten alltid
håller längre än
tillsammansheten

fan att ni är ni
och jag
jag och
fan att

jag inte
egentligen kan lämna
er och fan

att ni lämnar
varandra att ni lämnar
mig

hela jävla tiden.




Fri vers av temuggen
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:01



Bookmark and Share


  Solstorm
stark

du är en favorit här!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen