Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det känns

förlåt, det bara blev så
jag vet inte när.

en morgon vaknade jag upp,
som någon annan.
det här är inte jag
vad hände?
jag skrämmer mej själv

det ska inte gå ut över någon annan
men det gör det
och allt annat också

jag vet inte vad
vet inte hur
och när

de orden,
de känns.

det här är inte jag!

att se er prata om mej
det är så sjukt tungt
vad har jag gjort
förlåt

hjälp mej, säg vad jag ska göra

låt mej göra det rätt igen
men snälla
prata med mej,
inte om mej

det är tungt

det var inte såhär det skulle bli
jag tänkte aldrig på att något skulle ändras
bara att jag skulle vara glad
att ni var glada

jag vill ha tid för er alla
jag prioriterar dåligt

ni är min värld
allt

jag har förstört mitt allt

jag vill inte va den här personen
men om jag ska vara ärlig,
har jag ingen aning om vad jag ska ändra
i så fall måste jag nog ändra allt

men vem är jag då.
jag är ju inte jag nu

hjälp mej ur det här




Övriga genrer av visual
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låt mej göra det rätt igen
men snälla
prata med mej,
inte om mej
_______________

du gör det själv nu.

\'men snälla
prata med oss om detta
inte skriva om oss\'
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

visual