Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att du finns!


håller andan


när du håller om mej,

jag myser

du ser in i mina ögon,

jag försvinner från allt annat

du berättar vad du tänker,

jag ryser

du säger att du älskar mej,

jag smälter




Övriga genrer av visual
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-10-24 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visual